Prohledat tento blog

úterý 26. května 2015

Cizrnový salát


4 porce
Středomořský salát s cizrnou 

2 stroužky česneku
4 půlky sušených rajčat z nálevu
2 lžíce balsamikového octa
4 lžíce extra panenského olivového oleje
mletý pepř
sůl
1 římský salát
4 hrsti rukoly
2 lžíce černých oliv
2 lžíce zelených oliv
8 lžic vařené cizrny (nebo konzervované)

na podávání bageta
Česnek utřeme, rajčata nasekáme najemno a s octem, olejem, pepřem a solí vymícháme dresink.
Římský salát nakrájíme na nudličky, smícháme s rukolou, olivami, cizrnou a dresinkem.
Podáváme samotný s bagetkou nebo jako přílohu k masu, rybě či sýrové míse.
Zdroj: Kluci v akci

Žádné komentáře:

Okomentovat