Nálev:
Nedělá se, vše se připravuje rovnou do sklenic.
Postup:
Do větší sklenice dáme 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, 2 ks hřebíčku, 4 ks umělého sladidla, 1 velký frťan octa, 1 lžičku soli, 1 bobkový list, kopr, hořčičné semínko, mrkev, cibuli. Napěchujeme okurky. Obsah sklenice dolijeme studenou vodou (já preferuji spíš teplou vodu) a při teplotě 80 stupňů 20 minut sterilujeme.
Stejně jako u "klasického" zavařování v hrnci, i při zavařování v troubě zavařené sklenice potom obrátíme dnem vzhůru a necháme tak do druhého dne.
Do větší sklenice dáme 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, 2 ks hřebíčku, 4 ks umělého sladidla, 1 velký frťan octa, 1 lžičku soli, 1 bobkový list, kopr, hořčičné semínko, mrkev, cibuli. Napěchujeme okurky. Obsah sklenice dolijeme studenou vodou (já preferuji spíš teplou vodu) a při teplotě 80 stupňů 20 minut sterilujeme.
Stejně jako u "klasického" zavařování v hrnci, i při zavařování v troubě zavařené sklenice potom obrátíme dnem vzhůru a necháme tak do druhého dne.
Žádné komentáře:
Okomentovat